16/1/12

6:30
Publicamos hace unos días la noticia equivocada de la reincorporación a la dirección del Museu d'Art Contemporani de Mallorca a Sa Pobla de Aina Aguiló. Se trataba de un malentendido, quizá llevados por lo que tenía de buena noticia. Nos confundió que fuera ella quién nos invitara al primer evento del año que se celebraba allí en enero. Esperamos que el museu de'Art Contemporani no tarde en tener un director, ya que el señor Molina ha pedido excedencia para trabajar en la UIB
Conservamos el texto la invitación:
Museu d'art contemporani de Mallorca Sa Pobla:
L'exposició de Sant Antoni 2012, vol mostrar de forma visual quin ha estat l'itinerari o l'evolució dels pintors de Sa Pobla des de les trobades de pintors dels anys 70 fins ara. Tot aprofitavem el fons local i del museu i demanant als artites que deixassin una obra actual del que estan fent ara.
Per tant EVOLUCIÓ  ahir i avui dels pintors de Sa Pobla, és el fruit de la collaboració dels artistes i del museu el qual  va agraïr la participació i la implicació de tots ells. Els artistes participants són: Andreu Aguiló, Rafael Amengual, Víctor Borisov, Felip Caldés, Rafel Caldés, Pep Cirer, Antoni Caimari, Soledat Cladera, Paco LLobera, Antònio Manzanares, Juliàn Manzanares, Jaume Mir, Maria Antònia Mir, Manuel Mercader, Ferran Pizà, Tano Pomar, Antònia Siquier.
A Sa Pobla hi ha molts d'artistes, n'hi ha més dels 17 artistes que exposen. S'han triat 17 per el dia 17 de gener festivitat de Sant Antoni.
Es una  mostra ecleptica  molts artistes, diferents itineraris, direfentes tècniques, mides, estils i  formes de crear.
Durant la inauguració l'Ajuntament va anunciar la ferma intenció, de reactualitzar les Trobades de Pintors. També es va esbossar un projecte amb altres ajuntaments del nord de Mallorca, de crear un premi per encoratjar la creació artística entre els pintors del nord de Mallorca a la qual puguin participar els artistes novells.