23/3/12

10:26
Ting Ting Cheng
Mercat semanal d´Alaró, plaça de la vila
dissabte 24 de març a partir de les 10,00 h
ADDAYA CENTRE D'ART CONTEMPORANI
ALARÓ / MALLORCA

PERFORMANCE de Jennis Li Cheng Tien & Anja Claudia Pentrop 
"EL GUST PER L'ART" (intercanvi d'art pels aliments)

"EL GUSTO POR EL ARTE"
(intercambio de arte por alimentos)

Mercado semanal de Alaró, plaza de la vila, este sábado 24 de marzo
a partir de las 10,00 h
/Català /
Acció en l'espai públic
Es tracta d'un projecte de col·laboració entre l'artista en residència Jennis Li Cheng Tien (Taiwan, 1983) i l'artista convidada Anja Claudia Pentrop (Alemanya, 1980)

Aquest projecte consta de dues parts:
En primer lloc, el dissabte al Mercat d'Alaró situat a la Plaça de la Vila, les artistes faran una acció performativa en l'espai públic on es passejaran per proposar a la gent fer un intercanvi: elles oferiran les seves obres d'art, que portaran dins una safata, a canvi de menjar.
L'endemà, les artistes prepararan menjar amb els ingredients recollits el dia anterior, i ho serviran des d'un Bar-snack improvisat situat per a l'ocasió a la finestra de l'apartament- residència de la galeria Addaya al Carrer Retat.
La idea principal d'aquest projecte titulat "Gust per l'art'" és apropar l'art al públic en general del poble, fent un intercanvi no monetari entre l'art i el menjar.

/Castellano/
Acción en el espacio público
Se trata de un proyecto de colaboración entre la artista en residencia Jennis Li Cheng Tien (Taiwán, 1983) y la artista invitada Anja Claudia Pentrop (Alemania, 1980)
Este proyecto consta de dos partes:
En primer lugar, el sábado en el Mercado de Alaró situado a la Plaza de la Villa, las artistas harán una acción performativa en el espacio público dónde se pasearán por proponer a la gente hacer un intercambio: ellas ofrecerán sus obras de arte, que traerán dentro una bandeja, a cambio de comida.
El día siguiente, las artistas prepararán comida con los ingredientes recogidos el día anterior y lo servirán des de un Bar-snack improvisado situado para la ocasión a la ventana del apartamento- residencia de la galería Addaya en la Calle Retat.
La idea principal de este proyecto titulado "Gusto por el arte'" es acercar el arte al público en general del pueblo, haciendo un intercambio no monetario entre el arte y la comida.


Addaya Centre d'Art Contemporani
Nadège You / Tomeu Simonet
Addaya Centre d'Art Contemporani
C/ Alexandre Rosselló, 10
07340 Alaró Mallorca
Tel. 971510045
info@addaya-art.com
www.addaya-art.com

Horaris / Horarios / Opening hours:
Dimecres a dissabte: 10'30h-13'30h; 17'00h-20'30h
Miercoles a sábado: 10'30h-13'30h; 17'00h-20'30h
Wednesday to Saturday: 10.30 am-1.30 pm; 5.00 pm-8.30pm
Altres horaris: Cita prèvia / Otros horarios: Cita previa
/Other times: By appointment