28/3/12

19:24
Ens complau convidar-vos a la presentació d’aça i de fil 2012, que tindrà lloc al Saló del Club Pollença el proper dia 30 de març a les 20,30 h.  
Enguany, fil d’alta mar es presenta com una proposta oberta a tothom sensible al fet artístic, per a què junts poguem col·laborar en l’èxit de la present convocatòria.  
La imatge de Pollença, com a referent cultural per a la resta del territori, fa anys que s’ha esvaït i és per aquest motiu que fil d’alta mar oferirà l’oportunitat de participar a tots aquells que estimam l’art i la cultura en totes les seves manifestacions, amb l’objectiu de tornar a aixecar els pilars per convertir-nos en un poble actiu artísticament i culturalment, aprofitant tot el seu potencial.  
La vostra assistència, pel desenvolupament del projecte, és indispensable i valuosa.  
Aprofitem l’avinentesa per a saludar-vos molt cordialment,
Antonia Borràs Corró
Presidenta


Nos complace invitaros a la presentación de aça y de fil 2012, que tendrá lugar en el Salón del Club Pollença el próximo día 30 de marzo a las 20:30h.  
Este año, fil d’alta mar se presenta como una propuesta abierta a todo el mundo sensible al hecho artístico, para que juntos podamos colaborar en el éxito de la presente convocatoria.  
La imagen de Pollença, como referente cultural para el resto del territorio, hace años que se ha desvanecido y es debido este motivo que fil d’alta mar ofrecerá la oportunidad de participar a todos aquellos que amamos el arte y la cultura en todas sus manifestaciones, con el objetivo de volver a levantar los pilares para convertirnos en un pueblo activo artística y culturalmente, aprovechando todo su potencial.  
Vuestra asistencia, para el desarrollo del proyecto, es indispensable y valiosa.  
Aprovechamos la ocasión para saludaros muy cordialmente.  
Antonia Borràs Corró
Presidenta