20/3/12

21:16
Matthias Roth, Kim Dotty Hachmann de Berlín, Andreas Ribbung, Alvaro Campo, Pontus Raud d'Estocolm, Signe Vad de Copenague, Philip Tonda Heide de Paris, Timo Soppela, Rita Leppiniemi, Hanne Ivars de Helsinki, Carles Gispert, Irene Peukes, Marcos Vidal, David Martín, Mar Aguera, Julio Fuentes, Bartomeu Sastre, Sandra Vadell Christiansen, Antoni Fluxa Munar, Antoni "Garreta" i David Campaner (Inquietart)

Amb motiu de la celebració de l’AIM-E (Artists Initiatives Meeting-Europe), l'Ajuntament de Binissalem us convida a la inauguració de l’exposició col·lectiva que tendrà lloc al Casal de Cultura de Can Gelabert de Binissalem aquest dissabte dia 24 de març a les 20h.
Amb el títol NEXT STOP MALLORCA es presenta a la Sala Imperial de Can Gelabert una exposició de diferents propostes de creadors internacionals de països com Suècia, Finlàndia, Dinamarca, Alemanya i França , mentre que a la Sala del Directori i les Sales Florentines es podran veure obres d'autors de Mallorca que han estat protagonistes dels articles d'art a la revista l'Hiperbòlic.
Recordau que podreu visitar l’exposició de la Sala Imperial de dia 24 a dia 29 de març, mentre que les exposicions de les sales Florentines i la sala del Directori estaran obertes fins dia 21d’abril. L’horari del Casal és: de dilluns a divendres de 15:30 a 21:30 i dissabtes de 17 a 20h.
Coordinat per Espai Sant Marc.
Amb la col·laboració de Supermarket art fair, Microwesten, Muu gallery, Inquietart, l’Hiperbòlic, Ajuntament de Binissalem i Consell de Mallorca.
Trobareu més informació sobre AIM-E a Mallorca a:
http://santmarc.tumblr.com/#19178620672
Casal de Cultura Can Gelabert
Plaça de la Portella s/n - 07350 Binissalem
http://cangelabert.blogspot.com.es/
cangelabertdelaportella@gmail.com