20/11/12




Benvolguts socis:

Com molts de vosaltres sabeu, Agora-Associació Cultural està organitzant una visita al taller de l'esculptor Ferran Aguiló, que finalment serà el dissabte dia 1 de desembre.

Ens concentrarem a Campos al carrer Ronda de l'Estació, aproximadament davant el núm. 44 (Restaurant Can Calent), a les 12.30 h. Seguidament, partirem cap al taller, que és a menys de 6 ó 7 minuts en cotxe.

La idea és que ell ens parli de la seva obra i que es mostri les peces que es troben a casa seva (algunes naturalment es podran adquirir en condicions ben avantatjoses). Desprès de la visita, amb en Ferran i els qui vulguin, anirem a dinar a Campos (a Can Calent) per seguir parlant del ferro, de l'art i de la vida.

És important la inscripció prèvia, que haurieu de fer abans del dia 27 de novembre, tot indicant quantes persones faran la visita i quantes voldran quedar a dinar (que serà a un preu econòmic).

Aquesta és una activitat d'Àgora-associació cultural, si bé és oberta a tots aquelles persones interessades vivament per l'obra d'aquest artista mallorquí.

Per incriure's, enviau un correu electrònic a seguraginard@gmail.com o telefonau al 661 42 50 72 (Lluís Segura)

Salutacions.
Junta Direcctiva d'Agora-associació cultural