13/11/12

Consell de Mallorca

La Confederació Espanyola de Fotografia atorga al Consell de Mallorca el Premi Nacional de Fotografia pel seu suport durant els darrers 15 anys (07.11.2012)

Maria Salom rep de mans de Juan Palmer el Premi Nacional de Fotografia atorgat per la CEF al Consell de Mallorca.

La presidenta del Consell de Mallorca, Maria Salom, ha rebut avui de mans del president de la Confederació Espanyola de Fotografia (CEF), Juan Palmer, el Premi Nacional en la categoria de Mecenes que la CEF ha atorgat a la institució insular pel seu suport durant els darrers 15 anys a la difusió de la fotografia.

La CEF concedeix cada any el Premi Nacional en quatre categories, Fotògraf, Entitat fotogràfica, Mitjà de difusió i Mecenes. Juan Palmer ha destacat que «aquests premis es concedeixen per votació democràtica de totes les confederacions fotogràfiques de l'Estat».

La Federació Balear de Fotografia va presentar la candidatura del Consell de Mallorca per agrair el suport de la institució al món de la fotografia. Enguany, el Consell ha col·laborat en l'organització de la 31 Biennal de Fotografia en Blanc i Negre i de la 34 Biennal de Fotografia Joventut, oferint l'espai de La Misericòrdia per acollir l'acte de lliurament dels premis i l'exposició de les més de 600 imatges que es varen presentar a aquestes dues biennals.

Maria Salom s'ha mostrat molt agraïda pel reconeixement de la CEF i ha mostrat a Palmer la voluntat del Consell de seguir col·laborant-hi.