5/7/12




MARCOS VIDAL presenta
els seus "OBJECTES TROBATS"
al centre Cap Vermell de l'Ayuntament de Cala Rajada
Inauguració dia 6 de juliol al es 20h
Obert fins dia 22 de juliol de 187 a 20h i hores concertades

Es una producció de la Torre de ses puntes i esta patrocinat per: Consell de Mallorca, Obra Social "SA NOSTRA", Caixa de Balears, i Ajuntament de Manacor

A partir del divendres dia 6 de juliol una selecció d'obres de Marcos Vidal, que viu i treballa a Sineu. De pares mallorquins i nascut a Vitoria-Gasteiz (País Basc) el 1967, és llicenciat (1991) en Belles Arts per la Facultat de Sant Carles a la Universitat Politècnica de València. Al llarg de la seva trajectòria ha obtingut importants guardons, com la beca Pilar Juncosa i Sotheby's, de la Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca (1993 i 97); becat pel Ministeri de Cultura, convidat pel "Taller Experimental de Gràfica" i pel "Taller René Portocarrero" a La Havana (Cuba), el 1995, becat del "Frans Masereel Centrum" (Bèlgica), el 1996, entre d'altres. Ha realitzat estades a Institucions i Fundacions com Insel Hombroich, aprop de la ciutat de Düsseldorf, Alemanya.


Malgrat la seva joventut, és un dels artistes de la nostra comunitat amb més projecció internacional, i ha realitzat nombroses exposicions individuals i col·lectives a Palma, Madrid, València, Barcelona, Alacant, Vitoria-Gasteiz, L'Havana (Cuba), Estocolm (Suècia), Alemanya, Salzburg (Àustria), Bushan i Seul  (Corea), Beijing (Xina), Mila (Itàlia), Duvrovnik (Croàcia), Opole i Lublin (Polònia), Sofia (Bulgaria), Bucarest (Rumania), entre d'altres. Ha presentat els seus treballs a events com la Bienal de Beijing a China, La Bienal Mediterrania N2 a Croacia, o la Bienal experimental de grafica de Bucarest IEEB4. Fires d'art internacionals com Supermarket art fair a Suecia, Kiaf a Corea, Next art a Chicago o recentment a Swab de Barcelona.


La present exposició proposa una aproximació a la seva producció realitzada entre el 1996 i el 2009, centrada al voltant de la poètica de l'objecte trobat, i s'inclou fotografia, escultura i instal·lació, amb un toc d'ironia molt caracteristic del artista.



Més informaci´ó sobre l'artista a:
675736443
www.marcosvidal.tumblr.com