23/9/11

13:14
clic a l'imatge per a ampliar

RecercaPruaga té el plaer de convidar-te a la 4ta edició del Festival Internacional de Cinema i Drets Humans a Mallorca. Un festival de cinema, obert, plural, no competitiu i accessible per al públic que prefereix compartir les experiències positives i transformadores que es van organitzant al món, moltes vegades amb molts pocs recursos però amb molta il·lusió i dignitat, més que mostrar un catàleg de misèries, encara que per descomptat també s'ofereix un espai de denúncia de violacions de drets humans i per donar veu a aquells qui sistemàticament silencien els mass media.
L’organització ha redoblat els seus esforços per mantenint el seu caràcter gratuït en temps de crisi i retallades, gràcies també a la col·laboració dels ajuntaments de Manacor i Sant Llorenç, així com de petits comerciants i altres festivals.
Del 29 de setembre al 2 d’octubre de 2011. Quatre dies de projeccions, xerrades, encontres amb els directors convidats i una pre-estrena mundial, el nou documental de Jorge Meyer, “Nosotras en Colombia”. La llista de directors convidats inclou també a: Franco Brogi Taviani (veterà director italià, molt apreciat pels cinèfils), Miguel Gallardo (premi nacional del còmic de Catalunya), Guillermo Rojas, Ramon de Fontecha (guanyador d’un premi Goya), Fran Casanova i Felix Fernandez de Castro.
Pots trobar el programa complet en format PDF a www.festivalmallorca.org
Per tal que aquest projecte, iniciat al 2008, es consolidi com a espai de referència a l’Illa, necessitam la teva complicitat, fent córrer la veu i convidant a l’hora a tothom qui vulguis.