23/6/12

13:48
Los creadores del proyecto: CRISTIAN QUIROZ & JOAN MIQUEL ARTIGUES
El passat divendres 22, Paco Espinosa, president de l’AAVIB i Cristián Quiroz, director de Kaleuxe van mantenir una reunió informal.
El nou espai d’art, ja obert a la plaça del Banc de l’Oli de Palma, té prevista la inauguració oficial –segons paraules de Quiroz– el pròxim mes de setembre.
Cristián Quiroz es va mostrar molt interessat en conèixer els detalls del funcionament de l’AAVIB, especialment la nostra opinió i orientació per dur a terme el seu projecte d’acord amb les “bones practiques” en les relacions amb els artistes.
D’altra banda, va explicar-nos les línies generals de la política de treball i de negoci que vol desenvolupar Kaleuxe amb els artistes.
Des de l’AAVIB volem destacar el treball –ja molt avançat– de Kaleuxe per recollir els pactes amb els artistes en un tipus de contracte escrit amb un contingut adaptat al Manual de las buenas prácticas en las relaciones profesionales en las artes visuales, editat per la Unión de Asociaciones de Artistas Visuales (UAAV) i amb la participació de l’AAVIB. En aquest sentit, Cristián Quiroz comptarà amb l’opinió de la nostra associació sobre aquest document professional que prepara.



Pl. Banc de l`Oli, 10, baxos
07002 - Palma