25/6/12

17:04
Benvolguts amics:

Des de l’Associació d’Artistes i d’Amics de l’Art de Pollença, per segon any consecutiu, posam en marxa el festival d’art Fil. Enguany amb el títol Fil d’Alta Mar 2012, que durem a terme del 30 d’agost al 2 de setembre.

Comptam amb actes artístics i culturals des de les següents manifestacions: arts plàstiques, música, arts escèniques, dansa, fotografia i literatura.

Fil és per a tots i de tots perquè el seu esperit és l’art al carrer. Per això comptam amb vosaltres. Per a participar podeu anar a cercar les bases de les diferents disciplines, fins dia 15 de juliol, al carrer Joan Mas número 1 de Pollença o escriure a asa.pollensa@gmail.com i vos les ferán arribar.
¡Us hi esperam!

Queridos amigos:


Desde la Asociación de Artistas y de Amigos del Arte de Pollença, por segundo año consecutivo, ponemos en marcha el festival de arte Fil. Este año con el título Fil d’Alta Mar 2012, que llevaremos a cabo del 30 de agosto al 2 de septiembre.

Contaremos con actos artísticos y culturales desde las siguientes manifestaciones: artes plásticas, música, artes escénicas, danza, fotografía y literatura.

Fil es para todos y de todos porque su espíritu es el arte callejero. Por eso contamos con vosotros. Para participar podéis ir a buscar las bases de las diferentes disciplinas, hasta día 15 de julio, en la calle Joan Mas número 1 de Pollença o escribir a asa.pollensa@gmail.com y os las mandarán.

¡Os esperamos!