24/5/12

13:56
ADDAYA CENTRE D'ART CONTEMPORANI
ALARÓ / MALLORCA
"Perfil Geogràfic I. Alaró"
Acció-performance a càrrec de RITA RODRÍGUEZ
Artista en residència abril - maig 2012
Divendres 25 de maig a las 20.30h
Rita Rodríguez (La Corunya, 1985), presentarà el projecte "Perfil Geogràfic I. Alaró", realitzat durant la residència de l'artista en Addaya durant els mesos d'abril i maig.
Rita Rodríguez és Llicenciada en Belles arts per la Univerasidad de Vigo, i ha realitzat exposicions o peformances en importants espais entre els quals podem destacar el CGAC de Santiago de Compostel·la, el MARC de Vigo, o el Museum Kloster Asbach, a Alemanya. Ha presentat diversos projectes i conferències a l'auditori del MACBA, FAD, CERC...

Des de 2009 és Artista d'Hangar (Barcelona). Ha realitzat estades en el Cendeac (Múrcia) i en L'Estruch (Espai per Pràctiques Performatiques).També en 2009 va iniciar la seva labor com a docent en BB.AA. (Pontevedra).

Recentment ha participat en exposicions col·lectives en el Centre d'Art Santa Monica, Sant Andreu Contemporani i KKKB a Catalunya.

Els seus últims projectes els ha presentat en Kampnagel-Girl Monster (Hamburg), La Casa Encesa (Madrid), Interferencies 2012 (Terrassa) i Àgora-Artec12 (La Corunya)
.