1/6/11

16:22
2 juny de 18 a 21h
JAM de CONTACT IMPROVITZACIÓ
cessió d'espai de la SALA 1 del CRCC gratuïta i oberta al públic
No Man's Land / Contact Improvisació és una exploració oberta de les possibilitats cinètiques de cossos que es mouen a través del contacte. Els moviments poden ser tranquils i meditatius, salvatges i atlètics, explorant les possibilitats de la passivitat, el lliurament, el diàleg i la resistència amb tot el que implica. Terminarem amb una petita sessió de bodywork i un cercle final.
La sessió és oberta a tota persona amb experiència del moviment.
3 juny de 19 a 20h
 
DIÀLEG amb Jerome Leuba vs Pau Waelder i Fernando Gómez de la Cuesta
Amb motiu de l'exposició "Battlefields" de Jérôme Leuba, que tindrà lloc a l'espai Zona Zero del Casal Solleric del 7 de juny al 4 de setembre, el CRCC acull un diàleg amb l'artista i els comissaris Fernando Gómez de la Cuesta i Pau Waelder.
L’obra de Jérôme Leuba gira entorn del concepte de “camp de batalla” (battlefield), que l’artista situa en els espais socialment definits, on es produïxen tot tipus de trobades entre les pers...ones. Leuba juga a crear tensions o situacions que potencialment poden generar un conflicte però que aporten una reflexió.
3 juny de 20 a 23,30h
 
SOC (Sessió Oberta de Creativitat)
Les SOC es desenvoluparan a la SALA 1 del centre i estan concebudes com a un procés creatiu i no com un resultat, encara que estan obertes a tothom que s’hi vulgui acostar a veure com funciona la creació en directe.
6, 7, 8, 9, 10 i 11 de juny de 17 a 20h

TALLER D'INTERVENCIÓ URBANA: PINTURA MURAL amb Santiago Morilla
Amb un caràcter eminentment pràctic, aquest taller té la intenció d'acostar les tècniques actuals de creació artística de gran format a tot aquell interessat, amb o sense experiència creativa prèvia, mitjançant la realització d'una transferència mural d'una obra prèviament abocetada i pensada per a un lloc específic de l'entorn urbà de la ciutat de Palma.
Preu: 60€ (45€ associacions de professionals relacionats amb la creativitat que ho hagin sol·licitat prèviament a la Fundació Palma Espai d’Art). S’ha de fer l’ingrés de la quota d’inscripció al núm. de compte 2100 0011 82 0201710265, a nom de la Fundació Palma Espai d’Art i especificant nom de l’alumne i taller. També s’ha de fer arribar una còpia del resguard d’ingrés al CRCC.
7 juny de 17 a 21h 
L'ARTISTA DAVANT LA FISCALITAT amb Paco Espinosa
Amb aquesta sessió volem proporcionar la informació necessària sobre els principals imposts que afecten l’activitat professional de l’artista: IAE, IVA i IRPF. Es pretén donar respostes a qüestions bàsiques com: Què fer per iniciar l’activitat professional?, quin son els requisits mínims d’una factura?, com es practica la retenció de l’IRPF? I altres preguntes més freqüents sobre aquests imposts.
Activitat gratuïta prèvia inscripció.