24/6/11

9:42
Tina Codina
Directora del CRCC
Aquest estiu, com sabeu, no tenim programació al CRCC. Ho hem fet així per que pogueu emprar l'espai per produir la vostra obra, documentar-la, presentar-la...
A partir d'ara vos anirem informant de les cessions d'espai obertes al públic per que no vos perdeu ni una!
La primera:
Presentació a Palma del documental "En el Círculo". Un projecte realitzat per Producciones Itinerantes en col·laboració amb la productora audiovisual mallorquina La Rulot, i que recentement s’ha estrenat a Barcelona.
Un cop finalitzada la projecció es podrà gaudir d’una xerrada-debat amb el director del documental i coordinador de l’activitat de creació artística i amb part de l’equip tècnic que viu a l’illa.


Data: 28/06/2011
Horari: de 21 a 23h
Lloc: CRCC al carrer Socors, 22 (baixos) – Palma
Organitza: Producciones Itinerantes
El documental resum:
Durant 6 mesos en el Centre Psquiàtric Dr. Pi i Molist de Barcelona es va realitzar un taller de creació audiovisual. Fruit d'aquesta experiència, els pacients van gravar diferents exercicis, entre ells dos curtmetratges, un videoclip, etc. Aquest procés va ser gravat a manera de making off per ells mateixos i tres anys després es van enregistrar una sèrie d'entrevistes amb els participants per donar forma a un documental de 55 minuts que s'ha convertit en una conversa de tu a tu amb la malaltia mental a través de les seves imatges.
Així, doncs, el documental constitueix un material de gran valor per facilitar el suport a un debat sobre problemàtiques i conceptualitzacions fonamentals de la salut mental.

Més informació del projecte a http://enelcirculo.net/


CRCC
Centre de Recursos de Creació Contemporània.
Quarter d'intendència.
C. Socors, 22 (baixos) - Palma
971 72 09 75www.crcc.cat
horari
de dilluns a divendres de 17 a 21h
i dijous de 11 a 13h