4/4/12

14:21

Es Baluard acollirà el 12 d’abril a les 20 hores el projecte de l’artista Mauro Ceolin CRIDA Studies. Paisatge sonor acusmàtic CNsa 0102, un concert en dos moviments per al teu MP3.
Aquest concert és el resultat de la investigació de Ceolin en el marc del seu projecte contemporaryNaturalism, sobre la manera en què es representa la natura en la nostra societat de consum.



Segona col·laboració d’Es Baluard amb CRIDA des d’ El flux del mar, de Varvara Guljajeva & Mar Canet Sola, CRIDA Studies consistirà a un únic concert el dia 12 d’abril.
L’entrada a la sessió és gratuïta i, per participar-hi, els assistents han de seguir les següents instruccions:
1. Descarregar els dos moviments del concert a través d’aquest enllaç: DESCARREGAR.
2. Descomprimir l’arxiu ZIP
3. Copiar els dos arxius mp3 que conté la carpeta al seu reproductor d’ mp3 portàtil.
4. Assistir al concert amb el reproductor d’ mp3 i un parell d’auriculars.

CRIDA Studies : paisatge sonor acusmàtic CNSA 0102, un concert en dos moviments per al teu MP3 resumeix, en un format audiovisual, la investigació realitzada per Mauro Ceolin sobre la relació entre l’astronomia i la imaginació científica en les pel·lícules de ciència ficció. El resultat d’aquest estudi (CNSA 0102) produirà un paisatge sonor i impressions visuals fetes de parts d’elements copiats, aïllats, composats, extrets de diversos llocs web per compartir vídeos (per exemple, YouTube) i muntats amb un software gratuït.

Cada assistent haurà d’escoltar el concert de manera individual amb el seu propi reproductor MP3.

Dates i horaris

12 d'abril a les 20 hores.
Preus i inscripcions

Entrada lliure.