16/5/13


viu marratxi

Primera incursió en la ceràmica d'onze pintors
Alguns del artistes i amics
Alicia Llabrés, Dama Valèria, Federico Sobertas, José Márquez, Mariano Mayol, Marga Gómez del Cerro, Miquel Martorell, Santi Amengual, Toni de Cuber, Toni de la Mata i Toni Llabrés són els onze pintors, convidats per Miquel Segura a provar de canviar els pinzells i paletes per la ceràmica, encara que fos per una vegada. Encara que segurament no ho serà, per molts d'ells…

Miquel Segura els va convidar al seu estudi i les hi va explicar la tècnica. Després, les mans, però sobretot l"ànima dels artistes va fer la resta. El resultat, una col·lecció d'obres primerenques, que en absolut ho semblen. A més a més, per muntar l'exposició, Miquel, que ha actuat com a comissari de la mateixa, va demanar als artistes que aportassin, juntament amb l'obra de ceràmica, una altra obra pictòrica. Miquel Segura també ha duit dues obres seves, que amb les dels onze amics, formen aquesta interessantíssima exposició.

El material utilitzat en les obres ceràmiques és el gres. Pel que fa a les pintures, els materials i tècniques son diversos.

Podeu visitar l'exposició al Centre d'Exposicions de s'Escorxador de Marratxí, de dimarts a dissabtes, entre les 6 i les 8 del capvespre, fins el proper dia 30 de maig.

No vos la perdeu!