27/3/13

cultura pollensa

Coincidint amb el primer aniversari de la galeria Espai d'Art 32 de Pollença, a partir del 24 de març i fins al 25 d'abril de 2013 es podrà visitar l'exposició "El coloquio de los pájaros", de l'artista Isabela Lleó.

La inauguració tendrà lloc el mateix 24 de març a les 12 hores.
El coloquio de los pájaros

La proposta que presenta Isabela Lleó a la galeria Espai d'Art 32 està inspirada en un poema sufí del segle XII.

Un matí el poeta Attar desperta convertit en puput. Es reuneix amb ocells arribats de totes parts per parlar de la crisi que assota el seu món, plena de guerres, aire emmetzinat i tristesa general. L'ocell puput els convenç per emprendre el vol a la recerca del rei Simurg (rei dels ocells). Ell és l'únic que té la resposta que els pot salvar. En aquesta difícil travessia, els ocells més valents han de travessar els set valls: Recerca, Amor, Coneixement, Allunyament, Unitat, Sorpresa i Mort.

Isabela Lleó presenta un model escultòric on elabora aquest tema desenvolupant-ho en forma de laberint per instal·lar-ho en un espai real i donar a conèixer el que passa. A través d'una suscripció pública es preten recolzar la construcció d'aquesta peça emblemàtica.

A més, l'artista presenta varies sèries de xilografies de recent producció i d'una elaboració exquisida sobre diferents temes: "Organismes unicelulars", "Esponges i altres éssers del fons marí", "Laberints" i "Aigua".

Exposició:
Isabela Lleó: "El coloquio de los pájaros"
Inauguració: diumenge 24 de març a les 12 hrs.
Exposició: del 24 de març al 25 d'abril de 2013
Lloc: Galeria Espai d'Art 32 (C/ Reina Mª Cristina 9, Pollença – Telèfon: 971 53 24 05)
Horari: dilluns a dissabte de 10:30 a 13:30 h. i de 17 a 21 h. Diumenge de 10:30 a 13:30 h. Tardes tancat.
www.facebook.com/EspaiDart32