5/12/12






L'Associació d'Artistes Visuals de les Illes Balears (AAVIB) juntament amb l'Instituto de Arte Contemporaneo (IAC) ens hem posat en contacte amb la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Palma en referència al Concurs per al lloc de feina de director del museu Es Baluard de Palma de Mallorca.
Arran de la notícia apareguda en premsa, en la qual s'avança ja el nom de la persona que pogués ser la futura directora d'aquest museu, sense haver finalitzat el procés de selecció, com s'apunta en la premsa, hem volgut expressar la nostra preocupació perquè no s'hagi respectat la garantia de confidencialitat que figurava en el punt n. 11 de les Bases del Concurs, doncs s'han donat a conèixer alguns dels finalistes.
Lamentem profundament que en l'última fase del mateix estiguin apareixent aquestes notícies en premsa, que no afavoreixen el rigor i la correcció que hauria de ser inherent a un concurs de la importància que mereix un museu com Es Baluard.
Novament en el marc d'aquest concurs, hem demanat la intervenció d'aquesta Regidoria perquè la resolució final estigui d'acord amb les opinions i decisions aportades pels professionals de l'art contemporani que integren el Jurat.


La Comissió Executiva de l'AAVIB