9/12/12

L'artista Tony Cragg fa feina en una proposta específica per aquest espai expositiu que s'inaugurarà el proper mes de juny

L'exposició "Walking on faces" de l'artista Bernardí Roig ha rebut un total de 239.427 visites. La mostra es va inaugurar el passat 6 de juliol i s'ha pogut visitar fins el 30 de novembre a la Llotja de Palma de Mallorca. Aquestes dades suposen un rècord sense precedents doncs, segons l'arxiu històric de la Llotja, l'exposició més visitada fins ara va ser "Atapuerca i l'evolució humana" (2003), la qual va comptar amb un total de 71.974 visites durant el temps que va romandre exposada.
En relació amb el proper projecte que es durà a terme a la Llotja, la Conselleria d'Educació, Cultura i Universitats ha anunciat que, actualment, l'artista Tony Cragg fa feina en una proposta específica per aquest espai expositiu a partir d'obres seves realitzades al llarg dels darrers anys amb la columna com a nexe d'unió.

Tony Cragg és un dels grans escultors vius i artista de reconegut prestigi internacional, i les seves obres s'han mostrat als millors museus i espais expositius de tot el món. La seva elecció és una ferma aposta per l'excel·lència com a línia de treball a desenvolupar a La Llotja. Entre molts d'altres reconeixements internacionals, el 1988 obté el prestigiós Premi Turner, i el 2007 el Praemium Imperiale. Cal destacar també la seva participació a la Documenta 7 de Kassel, el 1982, i a la Biennal de Venècia, el 1988. Des del 2009 és director de l'Acadèmia de Belles Arts de Düsseldorf. El seu treball es presentarà a principis del mes de juny i s'exposarà fins a finals de novembre.