9/1/13

Podran participar a la Promoció:
  • Les persones físiques majors de 18 anys amb residència legal a l'Estat espanyol i que siguin fans de la pàgina oficial de Facebook de l'AAVIB amb un perfil d' usuari real a la mateix xarxa social.
  • No poden participar els menors de 18 anys.
  • Si resulta guanyadora alguna de les persones excloses de participació, perdrà el seu dret al premi guanyat i s'entregarà a la següent persona que reuneixi les condicions vàlides de participació.
  • S'atorgarà un premi indivisible que consistirà en un vespre per a 2 persones a l'Hotel Son Caliu Spa.
  • Podrà ser gaudit fins el 31 del mes de març de 2013 d'acord amb les condicions fitxades per l'Hotel Son Caliu Spa i l'AAVIB.
Mecànica del concurs
  1. La celebració del sorteig està condicionat a arribar a un número igual o superior a mil fans a la pàgina oficial face de l'AAVIB abans del 28 de febrer de 2013 com a data màxima, en cas contrari no es celebrarà el sorteig i no s'adjudicarà cap premi.
  2. El concurs es farà a la pàgina oficial de Facebook de l'AAVIB.
  3. Per a participar-hi serà necessari: ser fan de l'AAVIB al Facebook o fer-s'hi.
  4. Cada usuari podrà participar una sola vegada.
  5. La selecció del guanyador: serà elegit mitjançant un número aleatori generat pel web http://www.random.org. o aplicació informàtica similar.
  6. Cada participant tendrà un número assignat i correlatiu, generat per la fulla de càlcul, que la pròpia promoció genera al llistat de participants.
  7. Comunicació al guanyador: si no aconseguim contactar amb el guanyador en un termini de 24 hores des del primer intent, o bé, aquest renunciàs al premi, tornaríem a seleccionar un nou guanyador. El primer perdria, d'aquesta manera, el seu dret a reclamar el premi.
  8. L'AAVIB queda eximida de qualsevol responsabilitat en el supòsit d'existir alguna errada en les dades facilitades pels propis afortunats i que impedís la seva identificació.
  9. L'AAVIB es reserva el dret a efectuar canvis que redundin en la finalitat de la Promoció quan hi hagi causa justa o motius de força major que impedeixin dur-la a terme en la forma en que recullen aquestes bases.
  10. L'AAVIB es reserva el dret d'ajornar o ampliar el període de la Promoció, així com la facultat d'interpretar les presents bases legals. També es reserva el dret de retallar, prorrogar, modificar o cancel·lar aquesta promoció, si s'hi donen circumstàncies excepcionals que impedissin la seva realització, comunicant aquestes circumstàncies de manera que s'eviti qualsevol perjudici pels participants en la promoció.
  11. L'AAVIB tampoc respondrà dels casos de força major que poguessin impedir al guanyador el gaudi total o parcial del seu premi.
  12. Així mateix, l'AAVIB quedarà exempta de tota responsabilitat si es donen alguns dels casos assenyalats, així com de qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis que poguessin ocasionar-se durant el gaudi del premi.
  13. L'AAVIB exclou qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota naturalesa que puguin deure's a la falta temporal de disponibilitat o de continuïtat del funcionament del Web mitjançant el qual es participa en la promoció, a la defraudació de la utilitat que els usuaris haguessin pogut atribuir al mateix i, en particular, tot i que no de forma exclusiva, a la fallada en l'accés a les diferents pàgines web i enviament de respostes de participació a través d'Internet.
  14. L'AAVIB es reserva el dret de eliminar de la promoció per causa justificada a qualsevol usuari que defraudi, alteri o inutilitzi el bon funcionament i el transcurs normal i reglamentari de la mateixa.
  15. Protecció de dades als efectes previstos en la Ley Orgánica 15/1999, de Protección de Datos de caràcter personal. S'estableix que l'acceptació del premi pels guanyadors implica l'atorgament exprés de l'autorització a l'AAVIB per a utilitzar el seu nom i llinatges, així com la seva imatge, en qualsevol activitat pública o de difusió relacionada amb la present promoció, sense que per això tengui dret a una remuneració o obtenció de benefici diferent del lliurament del premi. La negativa implicarà la renúncia automàtica del premi. Les dades subministrades pels participants seran tractades confidencialment i recopilades en un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal, sent l'AAVIB la titular i responsable d'aquest fitxer, amb domicili al carrer de la Rosa, 3 de Palma.
  16. L'acceptació del premi suposa l'acceptació d'aquestes bases reguladores.