6/8/12

Enviat des de la web artnitcampos.




El projecte ARTNIT_campos pretén seguir l'estela de pobles com Alaró, Alcúdia, Felanitx o Inca on la preocupació principal és apropar l'art contemporani a la part forana i donar a conèixer artistes emergents que han proliferat a les nostres Illes en els darrers anys i consolidar els més consagrats.
La nit del 3 d'agost del 2012, el centre històric de Campos esdevendrà un nucli artístic on s'hi exposarà a diferents ubicacions que conformaran el recorregut. S'exposarà a espais civils, particulars i al propi carrer creant així una interacció perfecte entre l'art i l'emplaçament urbà.
Anys enrera Campos va ser un poble de referència per artistes que iniciaven la seva carrera, molts d'ells estrangers. Forans i campaners exposaren per primera vegada a Mallorca al Casal de Can Pere Ignasi de la vila, per després triomfar en les seves carreres artístiques, i actualment artistes de fama internacional han establit a Campos la seva residència.
La nostra intenció és tornar donar una empenta a la cultura artística del poble amb l'ARTNIT_campos i arribar a tot tipus de públic, sigui o no entès en el món de l'art. La importància de gaudir d'una experiència artística és la nostra premissa principal amb la qual en volem fer partícep a tot el públic.
_________________________ 

Campos és un poble amb iniciatives. Un poble de colors vius, olors balsàmics, textures sensibles, sons melòdics, sabors inoblidables i il·lusions artístiques. Davant aquestes quimeres, el proper 3 d'agost, Campos s'obrirà de bat a bat per a rebre ARTNIT!
Campos serà per una nit l'amfitrió d'aquesta moguda cultural. Una iniciativa promoguda per la  Regidoria de Participació Ciutadana que pretén donar a tastar a campaners i visitants aquests bocinets d'art. Acollirem les diferents disciplines artístiques que redolaran per ca nostra durant tota la nit. Una tasca impossible d'haver-se realitzat sense la total entrega dels membres de la comissió creada a propòsit per a aquest esdeveniment.
Com a batle i com a campaner, vull remarcar la meva il·lusió per a que ARTNIT esdevengui una nit participada, una nova oportunitat de sortir al carrer, de trobada amb els veïnats, de convidar els amics de fora poble, d'arrelar-nos a les fonts artístiques, de conèixer aquell art desconegut, de fer dels més petits uns grans artistes, de gaudir de les festes d'aquest vespre, de voltar dins una carta de tapes i gintònics… una nit de tots i per a tots!
Amics i amigues, donem-li a Campos la nit que es mereix!
El 3 d'agost ens obrim a l'art!
Campos t'espera! Siau tots benvinguts!

Sebastià Sagreras Ballester
Batle de Campos

__________________________________________________________________________________________
intervencions artístiques
espais d'art
_________________________

circuit gastronòmic | tapes
gin|nit | primera mostra de gin&tònics
festa… | festes temàtiques

_________________________ 
ARTNIT_campos ha estat possible gràcies a…
organització
Regidoria de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Campos
+ Andreu Mas Jiménez
+ Damià Mulet i Vanrell
+ Maria Nicolau i Oliver
+ Miquel Oliver Adrover
+ Antònia Maria Rigo Gual
_________________________ 

col·laboració
AER Campos + Associació Dones Campaneres + Call Vermell Ràdio + Can Pomar + Carnisseria Can Beques + Club d'Esplai "Sa vaca roja" + Consell de Mallorca + Cooperativa Agrícola Catòlica + Coral Sant Julià + Escola Superior de Disseny de les Illes Balears + Espai d'Art Miquela Nicolau + Finca Es Revellar + Formatges Burguera + Germanes MMSSCC + Matisos Galeria D'Art + Obra Cultural Balear + Orquestra de Cambra de Campos + Parròquia de Sant Julià + Peixateria Campos + Sa Nostra + Salinas de Levante + S'Hort de Campos + sdlm|m3 Mancomunitat Migjorn de Mallorca.
_________________________ 

agraïments
Antònia Manresa, madò sindicata + Bel Maria Galmés Burguera + Catalina Seguí Crespí + Caterina Nicolau Oliver + Construccions Campi + Dominik Krähenmann + Família Mascaró Roig (Alcoraia) + Francisca Torrens Puigserver + Germans Nicolau Fullana (Ca'n Majora) + Inès Mas Vadell + Jaume Adrover Mas + Jaume Lladó Rotger + Joan Mercadal Mascaró + Joana Lladó Serrat + Magdalena Mesquida Garcias + Marcos Sáez Sánchez + Margalida Ginard Mesquida + Margalida Prohens Rigo + Margalida Valls Ferrer + Maria Abando + Maria Miró +  Maria Rosselló, madó fidevera + Mateu Nicolau Urrea + Miquel Ballester "Campos" + Miquel Forteza Rosselló + Miquel Mulet Vanrell + Miquela Oliver + Miquela Vidal Barceló + Paula Mª Piña Llinàs + Roser Bauçà Caldentey + Salvador Oliver Adrover + Tomeu Alomar Mascaró + Trinita Jaume + Victòria Mayans Pomar.
_________________________

infoARTNIT_campos
Casal Can Pere Ignasi – 971 651 169 – de dilluns a divendres de 8 a 14.30h – casal@ajcampos.cat
artnitcampos@gmail.com