8/10/12

Certamen d'Arts Plàstiques Dijous Bó


1.- Podran participar-hi, amb un màxim d'una obra, tots els artistes vius de qualsevol nacionalitat i residència. No s'hi podran presentar els guanyadors de passades edicions durant un periode de 3 anys comptats a partir de la data de recepció del premi.
Totes les obres que s'hi presentin hauran de ser originals i no poden haver estat guardonades ni exposades en altres certàmens.
2.- El tema i les tècniques de les obres seran lliures. 
3.- La selecció de les obres consta de dues fases: 

FASE 1.

Selecció de dossiers
Per tai que el jurat pugui fer la selecció de les obres, els artistes presentaran un dossier en paper que constarà de la següent documentació:
  • - fitxa ďinscripció.
  • - fotocòpia del DNI.
  • - un màxim de tres fotografies de |'obra presentada.
  • - un document amb una breu explicació de |'obra i del seu muntatge (màxim 5.000 caràcters).
El termini de recepció dels dossiers començarà el 5 i finalitzarà el 28 ďoctubre a Sa Quartera Centre ďArt, plaça de la Quartera, s/n, 07300 Inca, en horari de dilluns a divendres de 17 a 20 h i dijous i dissabtes de 10.30 a 13.30 h; 21 i 28 d'0ctubre (diumenges de de 10.30 a 13.30 h i de 17 a 20 h.

FASE 2. Selecció d'obres per a Fexposició i selecció del guanyador/a

Un cop que el jurat hagi realitzat la selecció de dossiers, es passara a la segona fase, es demanarà que les obres seleccionades es Iiiurin o siguin trameses del 5 al 9 de novembre a Sa Quartera Centre d'Art, plaça de la Quartera, s/n, 07300 Inca, de dilluns a divendres de 17 a 20 dijous i dissabtes de 10.30 a 13,30 h; el seu lliurament ha ser anterior ala finalització de Fesmentat termini. De cada obra s'expedira el rebut corresponent.
Juntament amb |'obra s'ha de presentar un segon dossier que constarà de la següent documentació:
  • - dossier ďobra anterior.
  • - currículum (màxim 10.000 caràcters).
  • - còpies de les ressenyes bibliogràfiques i crítiques que es considerin oportunes.
Aquest dossier serà valorat juntament amb Pobra presentada.
4.- Les despeses de transport deles obres aniran a càrrec dels concursants. L'Ajuntament no es responsabilitza de qualsevol desperfecte o pèrdua que pugui afectar les obres presentades durant el seu trasllat` emmagatzematge o exhibició, encara que posarà el màxim esment en la seva atencio.
5.- Amb les obres seleccionades que el jurat consideri adients i |'obra guardonada, |'Àrea de Cultura de l'Ajuntament organitzarà una exposició a Sa Quartera Centre d'Art, entre el 14 de novembre i el 15 de desembre de 2012, A I'acte ďinauguració es farà pública la decisió del jurat.
6.- L'acte de lliurament del premi es realitzarà el mateix dia dela inauguració, dins el programa ďactes del Dijous Bo 2012.
7.- Aquest Certamen està dotat amb un únic premi: Premi d'Arts Plàstiques Dijous Bo, amb una dotació econòmica de 4.200 6 sotmesos a la fiscalitat vigent.
8.- Els dossiers que no hagin estat seleccionats podran recollirse, per part dels seus propietaris o dels seus representants autoritzats, del 19 de novembre al 15 de desembre a Sa Quartera Centre d'Art de dilluns de divendres de 17 a 20 h i dijous i dissabtes de 10.30 a 13.30 h.
9.- Les obres seleccionades es podran recollir durant la següent exposició que es realitzi a Sa Quartera Centre ďArt de dilluns a divendres de 17 a 20 h i dijous i dissabtes de 10.30 a 13.30 h (tancat el 24 i 31 de desembre de 2012). Sinformara de les dates definitives de Fexposició tan aviat com aquestes es confirmin.
10.- L'obra premiada passarà a ser propietat de l'Ajuntament d'Inca.
11.- El jurat estarà compost per persones de rellevant trajectòria en el camp de les arts plàstiques i es donarà a conèixer oportunament.
12.- El premi podrà declarar-se desert.
13.- El jurat té la facultat d'interpretar les presents bases i en pot suplir qualsevol llacuna 0 buit. Els acords del jurat seran inapel-Iables.
14.- El fet de presentar una obra al Certamen ďArts Plàstiques
Dijous Bo suposa Facceptació ďaquestes bases i la renúncia a tota reclamació.
Ajuntament d'lnca