12/10/11

11:15
Copiam un correu electrònic que hem rebut amb una proposta referent a l’Editorial Moll que ens sembla molt encertada i per això la compartim amb vosaltres:
Com segurament ja deus saber, l’Editorial Moll ha anunciat un preconcurs de creditors. La crisi econòmica, que els ha comportat una reducció de més del 30% en les vendes, la reedició del Diccionari Alcover-Moll, i els retards en els pagaments de les administracions públiques, són les causes de les dificultats per les quals travessa aquesta editorial, especialment estimada per tots els amants de la cultura de les Illes Balears. Editorial Moll és una empresa, sí, però és molt més que açò: com ha dit el poeta Miquel Àngel Llauger, “és història viva de la defensa de la llengua i la cultura, un vaixell insígnia. El país necessita Moll”.
... Tu també pots posar un granet d’arena per tal que la tercera generació dels Moll pugui continuar fent feina pel país. Simplement, et suggeresc que d’aquí a finals d’any compris un, dos o tres llibres, o més, els que et puguis permetre, editats per l’Editorial Moll. I que al llarg del 2012 facis el mateix.
A la seva pàgina web (www.editorialmoll.es) hi podràs triar el que més t’interessi del seu extens fons: narrativa, poesia, estudis, llibres infantils i juvenils, assaig... I naturalment, a qualsevol bona llibreria podràs trobar les seves novetats.