8/12/10

0:20
Exposición

Del 9 de diciembre de 2010 al 23 de Enero de 2011
From December 9th 2010 to 23nd 2011

Inauguración 9 de diciembre de 2010 / 19,30
Opening 9th December 2010 / 20:00 pm




La Galeria Can Cires, presenta per segona vegada en el seu espai de Sant Mateu una exposició de l'artista toledà assentat a Eivissa des de fa més d'una dècada.
Després de revisar part de la seva trajectòria anterior, Albarrán presenta aquí un recull retrospectiva d'algunes obres ja mostrades en altres espais, tant eivissencs com en altres llocs d'àmbit nacional.
La constant inquietud d'aquest artista per experimentar les manifestacions més actuals de les tendències artístiques fa apreciar en la seva obra una ràpida evolució que sorprèn. Canvia, rebutja, recull la collita de la seva experiència i l'aplica en el seu següent pas. El final de cada moment artístic és una obra atractiva, que encaixa en els espais més actuals i que agrada contemplar. Així és l'obra que ara CAN CIRES ens mostra de Jesús Albarrán
______________________________________________


La Galería Can Cires, presenta por segunda vez en su espacio de San Mateo una exposición del artista toledano asentado en Ibiza desde hace más de una década.
Después de revisar parte de su trayectoria anterior, Albarrán presenta aquí una recopilación retrospectiva de algunas obras ya mostradas en otros espacios, tanto ibicencos como en otros lugares de ámbito nacional.
La constante inquietud de este artista por experimentar las manifestaciones más actuales de las tendencias artísticas hace apreciar en su obra una rápida evolución que sorprende. Cambia, desecha, recoge la cosecha de su experiencia y la aplica en su siguiente paso. El final de cada momento artístico es una obra atractiva, que encaja en los espacios más actuales y que gusta contemplar. Así es la obra que ahora CAN CIRES nos muestra de Jesús Albarrán.