17/12/10

15:41
Rebut de l’Ajuntament de Palma per als socis de l'Aavib

Us convidam a participar en el disseny de la ciutat del futur
L’Ajuntament de Palma ha iniciat un procés participatiu per a la revisió del Pla General de la ciutat, el qual té com a objectiu recollir les aportacions, els suggeriments i les idees dels ciutadans i de les ciutadanes. Amb aquesta finalitat, ens posam en contacte per a explicar-vos els canals que teniu a l’abast per a fer arribar les vostres propostes i, si ho considerau oportú, difondre-ho entre els vostres associats. Amb totes les aportacions que es rebin fins el 5 de febrer s’elaborarà un Document de Proposta Ciutadana. A partir d’aquí es redactarà el document d’Avanç del Pla general i, després, ja s’iniciarà l’aprovació del nou Pla.



Les vies de participació disponibles per a fer arribar les vostres propostes són les següents:

– Una oficina, amb personal específic, que s’ha obert a Urbanisme, a l’Edifici Municipal de les Avingudes (de 8.30 a 14 h). També en teniu formularis disponibles a les oficines municipals.


– L’adreça electrònica imaginapalma@palma.es


– El web http://imaginapalma.com/


Aquí trobareu tota la informació del procés participatiu, els articles i les opinions, els debats oberts i un apartat específic per a les vostres aportacions, on podeu incloure vídeos i fotografies. També hi podeu consultar les propostes rebudes.


Recordau que hi podeu exposar la vostra idea general de la ciutat, però també problemes i propostes específics dels vostres barris en àmbits molts diversos com la mobilitat, l’habitatge, les zones verdes, l’oci, la cultura i el patrimoni, els equipaments, el sòl rústic i industrial, etc.


El repte és aconseguir el màxim nombre d’opinions per a, entre tots, projectar la ciutat del futur.


Gràcies per la vostra col·laboració.