24/11/10

13:18
Este año AAVIB quiere recuperar los encuentros de fin de año de un modo especial:
Con una visita de los socios, de modo colectivo y gratuito, al Museu Sa Bassa Blanca de la Fundación Yannick y Ben Jakober en Alcudia.
La cita es el día 23 de diciembre a las 11 de la mañana en las puertas del museo.
La visita durará unas 2 horas y después iremos a comer a algún restaurante de la zona.
Volveremos a enviar detalles. Estad atentos.
Ver localización y más información del museo


Entre las mejoras que vamos logrando, hemos acordado la entrada gratuita regular de los socios de aavib al Museu Sa Bassa Blanca de la Fundación Yannick y Ben Jakober en Alcudia.
Ya figura en nuestra lista de museos, centros y ferias que dan entrada gratuita a los socios: http://aavib.org/9.html
Este tipo de mejoras (entradas gratuitas y descuentos en tiendas) puede iniciarlas cualquier socio y la comisión ejecutiva cerrará el trato. Es una buena forma de colaborar con la asociación.




Nota del Museu Sa Bassa Blanca


Estimats/des amics/gues,


Tenim el plaer d’invitar-los a visitar el Museu Sa Bassa Blanca, a Alcúdia. Els oferim una visita molt agradable per les nostres instal·lacions i col·leccions d’Art, tot envoltat de naturalesa mallorquina pura.
L’activitat, la qual serà conduïda per una de les nostres guies, està dissenyada especialment per a les visites en grup.


Es començarà visitant la col·lecció Nins, un conjunt —declarat Bé Catalogat— de retrats de nins dels segles XVI al XIX, i únic en la seva tipologia a Europa.
A continuació, al Zoo, gaudiran d’un passeig entre escultures gegants d’animals, els quals estan fets pels artistes Ben Jakober i Yannick Vu, seguint diferents models de antigues civilitzacions.
Fins a arribar al nostre espai més trencador, SoKraTES, a on es conjuguen diàlegs entre l’art antic amb obres d’art contemporànies de Miquel Barceló, Ferrán García Sicilia o Gerhard Merz, entre d’altres.
A més, en maig i juny, la visita es podrà complementar amb una visita al nostre Jardí de Roses antigues i perfumades: un lloc senzillament meravellós.


La visita es completa amb un recorregut per l’Edifici Principal de la Finca. En aquest edifici, d’estil hispano-morisc, i única obra del arquitecte egipci Hassan Fathy a Europa, es recorreran les diferents sales d’exposicions.
Començant per la Sala dedicada a la Presidenta de la Fundació, l’artista Yannick Vu, a on veurem les seves obres més íntimes, passant per les Sales d’Art Contemporani, a on trobarem obres de Rebecca Horn, Domenico Gnoli o Meret Oppenheim, fins a arribar al pis superior, on es troba l’obra de Vu Cao Dam (el pare de Yannick Vu) i l’Enteixinat del segle XV (declarat Be d’Interés Cultural).


Departament de Visites
971 54 98 80
97154 6915


Fundación Yannick y Ben Jakober
www.fundacionjakober.org