24/11/10

11:16
30 anys artistes visuals
Des de l'AAVIB enviam nostra felicitació als companys de L'Associació d'Artistes Visuals de Catalunya
Joan Fontcuberta
President de l'AAVC

Benvolgut/da:
Ara fa 30 anys que els artistes plàstics i visuals de Catalunya vam decidir unir-nos. Durant aquests anys són importants les fites que hem aconseguit!
Volem trobar-nos i celebrar-ho amb tu, propiciar un moment de trobada per veure'ns, parlar, gaudir. Ho hem preparat amb molt d'entusiasme. Hem aconseguit patrocini privat per poder-ho realitzar i et garantim una bona estona. Ara que estem en moments difícils per a tots, en la crisi econòmica en la que ens trobem, més que mai cal trobar-nos, compartir i col.laborar.
Els protagonistes serem nosaltres mateixos. Tres artistes, de diferents generacions, han col.laborat intensament: l'Antoni Miralda ha creat un còctel especial per a l'ocasió, el Carles Congost punxarà una sessió de DJ i la Mireia C. Saladrigues ha dissenyat la invitació.
dissabte 27 de novembre de 20 a 23 hores, estarem a La Capella, carrer de l'Hospital 56 de Barcelona, el mateix lloc on ara fa 30 anys es va presentar públicament la Federació Sindical d'Artistes Plàstics de Catalunya, l'antic nom de l'associació.
T'hi esperem,


Joan Fontcuberta
President
Dissabte, 27 de novembre de 20:00h a 23:00h
Lloc: La Capella. Hospital, 56, 08001. Barcelona
Si us plau confirma la teva assistència a info@aavc.net o al tlfn. 93.319.60.38.